Oppskrifter av tradisjonell medisin – behandling av hepatitt C hjemme

Oppskrifter

Hepatitt C er en viral infeksjon som forårsaker betennelse i leveren. Ofte oppstår de første stadiene av sykdommen uten tegn, så en person kan ikke gjette om sin tilstand i lang tid. I det lange løp kan dette føre til alvorlige helseproblemer, inkludert utvikling av leversvikt. Tradisjonell medisin tilbyr som regel en omfattende behandling av sykdommen med antivirale legemidler.
Sammen med dette er det flere metoder og tester som du kan identifisere og behandle hepatitt C, selv hjemme.
Hjemmediagnostisering av hepatitt C
Faren for hepatitt ligger i det langsiktige asymptomatiske kurset. Ved de første tegn på sykdomsutbrudd skal det utføres en analyse som bekrefter eller motbeviser mistanker.
For mange vil dette være den nyheten, men er nå mulig selv hjemme for å gjennomføre en rask test for hepatitt. Hjemme kan han oppdage tilstedeværelsen av sykdomsmarkører i blodet raskt og med høy grad av sannsynlighet.
Testen består av et sett av striper som er impregnert med en spesiell substans som endrer farge når det kommer i kontakt med noen hepatittmarkør. Pålideligheten av resultatene er 99%. Det finnes to typer tester:
blod, med følsomhet på ca 98,6% og en tid for å få et resultat av 15 minutter;
ved spytt, med et nøyaktighetsnivå på 95% og 40 minutter med å vente på testen.
I dette tilfellet må du være oppmerksom på at diagnostikk hjemme ikke vil være like sant som en laboratorietest. Den minste detaljene kan forvride resultatet. For eksempel er spytt egnet for hjemmedeg bare fra innsiden av tannkjøttet. Sykdommen på slike tester kan bare bestemmes noen få måneder etter infeksjon. Derfor, hvis du mistenker at du har hepatitt, bør du konsultere en lege som vil foreskrive et sett med tester, sammen med hjemmeprøver.
Viktige anbefalinger for vellykket behandling av hepatitt
Personer som lider av denne sykdommen må overholde visse regler for å forbedre deres fysiske og følelsesmessige tilstand, noe som vil bidra til å bekjempe viruset mer effektivt og ødelegge leverceller.
Rest. De fleste som har hepatitt C er utsatt for kronisk tretthet og trenger ekstra tid fri fra jobb.
Fysisk aktivitet Et kompleks av enkle øvelser bidrar til å lade opp batteriene for å lykkes med å kjempe mot virus.
Vanlig sunn mat. Selv i fravær av appetitt og manifestasjoner av kvalme, må du følge dietten. Det bør være små måltider hele dagen. Personer med cirrhosis anbefales å ikke spise salt mat og høy protein mat.
Mangel på alkohol og narkotika. En av de viktigste punktene er fullstendig eliminering av stoffer som skader leveren.en.